lördag 11 oktober 2008

Lite sjuk och sådär..

För två veckor sen åkte jag och några andra kanotister ner till Danmark för att träffa folk, paddla lite och bara ha kul. De som jag åkte med på torsdagen från Nyköping/Jönköping stannade först i Löddeköpinge och hälsade på och taggade till inför helgen. Vi hade väldigt trevligt, det var roligt att komma iväg och göra något annat. Jag tycker att det är oerhört viktigt att ha kul i livet. Tyvärr blev jag under lördag natten sjuk, jag fick öroninflammation och en känsla av att något inte var riktigt bra i halsen som jag känt tidigare tog fart och gjorde mig hes och lite svullen, jag tror att jag hade feber också under natten. Hemresan på söndagen var riktigt jobbigt men det gick att genomlida.

Hela förra veckan stannade jag hemma från skola och träning- ofrivilligt pga. att jag var sjuk. Under söndagen och måndagen blev jag rejält förkyld med hosta och allt annat som tillhör. Jag har under den här veckan tagit igen och styrt upp det mesta som jag missade i skolan, det känns skönt för det är ju aldrig kul när det blir så.

I måndags gick jag till skolan och drog igång träningen då jag kände att jag blivit hyfsat frisk under helgen. Träningen gick bra fram till onsdagen då jag hade mycket skolarbete och började känna av i halsen igen. I torsdags var det den årliga tunrundan, 5 km löpning runt ett elljusspår här i Nyköping, jag var sugen på att springa för jag visste att jag hade chans att få bättre tid och placering än förra året men tyvärr var min hals så svullen och det gjorde så ont att jag gick rundan i stället.

Den träning jag har kört i veckan har annars känts mycket bra, paddlingen går framåt hela tiden och jag känner att jag kan trycka på mer och mer. Nästa vecka ska jag ta ett kliv uppåt, som det har varit nu har jag kört i portarna där vattnet bara rinner alltså det är ingen fors utan bara lite strömt, det känns jätte kul och jag tror verkligen att jag är tillräckligt stark för att klara av det. All sjukgymnastik har verkligen gett resultat, det blir allt tyngre övningar men jag känner att just nu klarar allt- inget står i min väg!