onsdag 24 juni 2009

Lite gammalt och något nytt.

Nu var det länge sen sist jag skrev. Lång tid har gått och mycket har hänt.

Jag börjar med några viktiga saker som har hänt nyligen. Jag har börjat på mitt sommarjobb, jag har fyllt 19 år, tagit studenten och varit sjuk. Innan allt det hade jag bara tankarna på studenten och sommaren.

Träningen har gått bra men det har inte blivit mycket av det. Det är inte ofta det blir som man tänkt sig, för det var ju inte så jag hade tänkt. Jag tänkte att från mitten av maj borde det vara lugnt i skolan. Men, istället ägnade jag all tid åt att göra mitt yttersta för att höja betygen med inlämningar och uppgifter. Inför studenten skulle även mottagningen planeras och klänningar, skor och andra detaljer som att umgås med klassen fixas och hinnas med. Tiden går fortare än man tror. Man kan stå någon dag och tänka hur avlägset något är, sen kommer den dagen och man känner att den tiden var knapp.

Åter till dagsläget.
Jag går som vikarie på ett äldreboende i Nyköping, min första dag var igår och jag har fullt upp i 3-4 veckor framåt. Jag trivs bra, det är lite att göra men det känns synd att sitta inne nu när molnen äntligen har släppt fram solen. Mina arbetstider skiftar och så även vilka dagar jag ska jobba. Jag kommer hinna med åtminstone ett pass oavsett hur jag jobbar vilket är väldigt tacksamt.
Jag bor kvar i min lägenhet på kanotgymnasiet och funderar på att flytta till Falun i höst. Jag har sökt in till högskolan där och det är mest det som är avgörande för flytten. Om det inte blir Falun känns Stockholmsområdet mest lockande om det inte går att hitta något utanför Sverige.

Jag har haft det bra i Nyköping de två åren jag har bott här och det känns naturligt att flytta härifrån för ett miljöbyte. Forsen här är inte tillräckligt bra för att stanna, dessutom kommer Fredrik, Isak, Tommy och Patrik att flytta härifrån så jag ser ingen anledning att stanna. De tre förstnämnda är också inne på att flytta till Falun och plugga. Patrik försvinner mest troligt till Stockholm eller Uppsala. Det är kul att största delen av gänget håller ihop samtidigt som det är tråkigt att en lämnar oss.

Nu till nyheter:
Laget till kanotpolo EM har blivit uttaget och jag är med! EM går i mitten-slutet av augusti i Essen, Tyskland. Vi är sex spelare från olika delar av landet. Jag är otroligt sugen på att spela och ser fram emot hård träning inför det.

Jag ber om ursäkt ifall detta inlägg blev något rörigt. Jag har försökt hålla mig kort. När det händer något nytt kommer även ett nytt inlägg.




-Live good and life will be good.