måndag 14 februari 2011

Snart tävling

Snart är det dags för tävlingen Australien Open. Träningen har gått fortsatt framåt den senaste veckan, som jag kanske nämnde tidigare hade jag en hård vecka förra veckan och var lite trött i kroppen men ändå kände jag mig bättre i kanoten hela tiden. Jag har verkligen fokuserad på att lita mer på balans i kroppen och kanoten än på paddelbladen. Det är den här sortens träning som jag har behövt och som jag känner har gett mest. Idag hade jag ett helt grymt pass och kände verkligen flow, det förstås när ingen annan paddlare låg ivägen.

Trots att träningen går bättre hela tiden känner jag mig inte redo att tävla. Rent fysiskt är jag nog redo, det är mer mentalt som jag har svårt att föreställa mig själv göra två bra åk. Vi får se vad som händer. Jag har två mer pass bokade innan tävlingen och det går alltid att få mer paddeltid även om det innebär raftare i banan.

Förutom den eviga träningen har vi varit på pizza party hos en lokal paddlare som fyllde år. Vi kom dit med egna ingredienser att ha på, deg fanns där och så bakade vi våra egna pizzor, skjuts in i ved eldad ugn och gott som bara den var det. Det var mycket trevligt att komma ut från bunkhuset och träffa andra människor. Det var många där som vi kände igen och också några som i alla fall jag fick en chans att prata med för första gången. Om vi kunde hitta någon med bra ved eldad ugn är det en liten tradition jag gärna skulle se hemma.

Vädret här har varit lite trist de senaste dagarna, små stänk av regn då och då, molnigt och kyligare än det typiska sommarvädret här. Förhoppningsvis vänder det snart så jag kan fortsätta på min andra träning- sola! Skämtosido, det vore skönt med lite sol igen.

Jag har förresten fått min hembiljett ombokad nu. Den 20 mars ska jag åka hem.



I'm awesome.