tisdag 20 oktober 2009

Det höstas för träningsläger

Det nu bestämt sen en tid tillbaka att jag åker med Bobbo och Falu-gänget till Roudnice, Tjeckien på träningsläger i en vecka. Bilarna avgår från Falun på lördag, vi som åker i ena bilen har inte bestämt någon tid än vi har kommit överrens om "inte så tidigt" i alla fall. Hemresa blir på söndagen en vecka senare.

Roudnice ligger ganska nära Prag vad jag har förstått. Banan där har jag själv aldrig paddlat i men jag har hört att den är lite tuffare än banan i Prag. Från vad jag har sett på video verkar vattnet rinna på snabbare, det ser ut att finnas fler små valsar men inga jätte stora, smalare bakvatten och hela banan ser ut att vara lite smalare.

Den här veckan har varit och är fortfarande en riktigt tung skolvecka så det ska bli riktigt skönt att komma iväg, dock inte endast för den sakens skull. Det var länge sen jag paddlade riktigt bra vatten och nu är jag grymt taggad för en vecka med hård träning i en schysst bana.

I lördags anordnade Falu kanotklubb en liten störtloppstävling i ån/älven.
Det tog mig ungefär 40 minuter att paddla. Det var jobbigt det vill jag lova men jag ser det också som ett nyttigt syrapass. Vi startade i två olika grupper där jag kom näst sist i min grupp efter en dålig start och ett fortsatt skakigt lopp. Jag satt dåligt då jag knappt nådde fram till fotstöden pga av att jag hade en för stor kajak. Trots detta vann jag damklassen med 28 sekunder. Det gjorde mödan värt!


Skriver mer när vi är där nere.



- God only gives you what you are strong enough to handle.