tisdag 16 februari 2010

Winter, go away!

Nu har jag spännande nyheter att berätta!

I förra veckan bestämde jag, Isak, Patrik och Erik att vi skulle flyga ner från Skavsta till Prag med Ryanair. Vi kommer vara borta i 12 dagar och träna i Troja. Det ska bli riktigt skönt att komma bort från minusgrader och ständigt fallande snö. I Prag ska det vara mellan 3 och 10 grader varmt! Jag är väldigt glad att jag tillslut beslöt mig för att åka med.

Vi kommer bo i klubbhuset där vi har tillgång till internet och kök, vi lagar egen mat för att hålla ner kostnaden.

Det senaste som har hänt annars är att första pololägret för damer är avklarat. Det var ett givande läger med mycket spel och träningstid. Tågresan hem var desto mindre kul. Då jag bokade biljetterna så sent fanns det inga flygbiljetter kvar på söndagen så jag bokade tåg istället. Det tog drygt 13½ timme att komma fram till Stockholm. Med tanke på den långa resan unnade jag mig i alla fall en plats i liggvagnen.

I Stockholm stannade jag sedan för att först gå den andra kursen på Bosön som heter Prestation genom Kommunikation. Den här gången tyckte jag att det var riktigt bra och jag har tagit med mig mycket hem. På lördagen spelade jag kanotpolo turnering som hemma klubben J-kork stod för att anordna. Det var jätte roligt. I mitt lag var vi tre tjejer, varav en helt nybörjare på polo och två inlånade från herrlaget. Vi gjorde stora framsteg under kvällen så det var nästan värt att förlora.

I Falun är det kallt och mörkt fortfarande. Skolan fungerar ok trots att jag är borta mycket. Jag ser fram emot våren och känner att den snart kommer vara här!


- Vision is the art of seeing the invisible