lördag 5 februari 2011

Ännu en vecka har vi levt här nere. Det har inte hänt mycket spännande, förutom träningen i banan som alltid är lika rolig och glädjande. Förra helgen var jag på en BBQ hos Lucien Delfour, Rosalyn Lawrence, Will Forsythe och Robin Jeffery, som alla delar ett hus. Det kom jätte mycket folk dit, varav alla utom kanske 3 var kanotister. Det var en blandad samling från hela världen och det var mycket trevligt att få en chans att prata med världseliten.

Veckans träning har gått väldigt mycket framåt. Jag har kört blandade pass, teknik, loopar och fullängdsåk. Den här veckan har jag haft ett pass i banan varje dag förutom fredag då det var vila. Nu känner jag mig trött i kroppen och mina armar känns hängiga. Förutom passen i banan har vi varit på gymmet, ute och sprungit samt paddlat på slätvattnet. Idag blir det ett eller två väldigt lätta pass känner jag, sen kanske åka till stranden.

På vilodagen i fredags åkte jag med Jasmin Schornberg till Manly, ett ställe som ligger en bit utanför och ovanför Sydney. Vi tog deras hyrbil och kunde vägen lite halvt. Vi körde fel några gånger men kom till slut rätt. Väl därborta gick vi runt i affärer, fikade och solade lite. Jag hade väldigt kul och trevligt med henne och vi har pratat om att göra mer saker tillsammans. Jasmin vann VM i K1 2009, för er som inte vet.

Dags att springa till banan!



- God morgon, god middag, god kväll!

En bild




Från slalombanan presenterar jag; Mig själv.
Foto: Fredrik Wahlén