lördag 5 november 2011

Sista dagarna för den här gången

Nu är det snart dags för sista passet i Roudnice. Träningen har varit riktigt bra här och det har varit väldigt roligt. Kroppen känns lagom sliten och skönt trött, önskar att jag var i bättre form dock men det kommer snart. Jag är nu mer taggad och motiverad än jag har varit sen i våras till att träna mycket och smart. Jag har både kapacitet och potential att ta till vara på, det kommer vara en tuff väg väl värt.

Första igår passet var teknik på korta banor. Vi la inte särskilt svåra kombinationer däremot tränade vi mycket runt de lite svårare partierna. Det var ett roligt pass.
Sista passet igår körde vi aeroba loopar på hela banan, vi körde ca 10 åk ner och bar upp. Det mesta gjorde jag schysst men ibland var det folk iväg eller andra störande moment som gjorde att jag tappade fokus lätt och hade svårt att återfå det. Efter det var jag trött och vi bastade (riktigt nice!) nästan en timme före maten.

Morgonpasset idag var halvåk, en bana på den övre halvan och en bana på nedre halvan. Vi hade både klocka och filmning på passet men jag fokuserade mest på flyt och hitta linjerna snarare än att paddla fort. Den nedre delen tyckte jag var svår, vi körde upp vänster i droppet vilket jag inte har kört någonting tidigare här. Det blev oftast antingen för låg eller för hög ingång för mig.. så det ska jag träna mer på det kommande och sista passet på hela veckan. Sen väntar den långa färden hem. Jag gissar på att vi kommer till Nyköping någon gång mitt på dagen, där säger vi hejdå och byter till våra bilar, ja eftersom Fredrik åkte ner tidigare står både hans och min bil där. Sen får jag se om det blir nonstop till Falun eller ett stopp i Stockholm på vägen. Hur som helst hade jag gärna stannat kvar här en vecka eller två till, synd att banan i Troja, Prag är under renovering jag gillar den lite mer faktiskt. Oj, nu är det dags att byta om! Ses i Sverige.





-Only passions, great passions can elevate the soul to great things.