fredag 30 juli 2010

Träningen i Markkleeberg

Igår vid lunch tid kom vi fram till banan i Markkleeberg efter en problemfri resa ner. Istället för att åka färja från Sverige till Danmark och sen Danmark till Tyskland som vi brukar tog vi den långa färden med färja direkt från Sverige till Tyskland för att slippa leta hotell mitt i natten så vi sov på färjan.

Vi fick träningstid på kvällen delat i två grupper. Det kändes bra att röra sig i banan, dock lite skakigt med tanke på att jag var så trött och seg. Dessutom är den här banan den tuffaste jag har kört så jag kände mig lite ur balans första åket ner. Sen gick det väl OK på teknik banorna. Det var inte jätte bra uppströmmare men inte jätte dåligt heller. Tyvärr fick jag axeln i en konstig vinkel när jag helt plötsligt välte i ett bakvatten och höll i mig i ett rep. Det gjorde lite ont så jag klev upp.

Idag har jag vilat och axeln känns bättre. Imorn ska jag börja värma upp och känna efter hur det känns men jag är hoppfull inför tävlingen i alla fall.

Boendet är ganska okej. Frukosten var ingen höjdare och det är lite jobbigt att alla bor i ett rum. Duschen i damernas var ganska hemsk också. Men annars är det inte så många minus. En annan nackdel är ju också att detta vandrarhem ligger så långt från banan, det tar mellan 30 och 40 minuter att åka bil enkel väg.

Jag ska inte klaga för mycket. Jag är här för att paddla!




- När batterierna tar slut får man ladda dem igen!