fredag 8 maj 2009

Tävling i Falun

Imorgon åker vi från Nyköping till Falun och sen Lissfors. I Falun ska vi släppa av en av våra medlemmar i klubben, Erik, för att han ska få träna där innan tävlingen. Sen åker vi vidare till Lissfors för att träna och hämta Patrik och Fredrik som varit där sen förra helgens tävlingar.

På söndag är det tävling i Hosjöholmen, Falun. Jag känner mig sådär inför det. Jag har inte kunnat träna speciellt bra i veckan då jag har haft mycket annat och känt mig trött i kroppen. Jag har känt på träningspassen att min hållning har blivit dålig vilket leder till sämre teknik samt att jag har varit ofokuserad och lättirriterad. Dessutom har min förkylning (som jag aldrig blev av med) känts mycket värre under veckan. Jag har hostat mer, känn mig mer hängig och haft en del irritationer i halsen. Till råga på allt gjorde jag illa axeln i onsdags på träningen igen. Jag har inte paddlat sen dess.

Som det ser ut nu så kommer jag köra lugnt på söndag och sen satsa allt på SM som går i början av augusti. Det ska bli skönt när skolan avtar, då får jag mer tid till träning och sömn.




-Keep it real.