måndag 4 januari 2010

Gott nytt år

Det är inte mycket som har hänt sedan sist. Träningen och skolan har flutit på OK, det har dock varit kallt att vara ute och paddla i den fallande snön. Men jag har i alla fall haft busskort den senaste tiden så att jag inte har behövt frysa på vägen hem.
Vi hade en tenta i slutet av november och efter det har vi haft några mindre gruppuppgifter och seminarier. Jag kan inte klaga på att det har varit mycket att göra, vilket är tacksamt.

På söndagen innan julafton åkte jag och Fredrik över till mamma för att ta det lugnt och hjälpa till med förberedelser. Julafton var lugn till en början och vi trodde vi låg bra till tidsmässigt men sen kom stressen. Efter Kalle Anka var det dags för sill och varmrätter. Menyn såg likadan ut som alla år och vi åt oss mätta allihopa. Lite senare på kvällen kom tomten och alla julklappar delades ut. Jag fick en del saker till hemmet som t ex. våffeljärn, skohylla och klädhängare.

På annandagen åkte jag och Fredrik vidare till pappa där vi en gång till firade jul med farmor. Annars passade jag på att träffa så många vänner som möjligt och uträtta ärenden när jag ändå var i Stockholm.

Det nya året invigdes i Örebro med middag och fyrverkerier, inget märkvärdigt.

Nu sitter jag i min lägenhet i Falun igen. Skulle egentligen åkt upp till Sälen med mamma och familj men kände att jag behövde vara hemma ett tag för att ta igen lite skola och ev. träning. Jag har känt mig hängig till och från med halsont, huvudvärk och förkylning så jag får se om det blir någon intensiv träning här.

På fredag ska jag åka ner till Danmark med kanotpolo landslaget där vi ska spela en turnering för att sparka igång säsongen. Återkommer med resultat och utvärdering.



Då återstår det bara för mig att önska er alla ett gott nytt år!