måndag 27 april 2009

Tävlingen som var

Jag har inte så mycket att säga om tävlingen igår. Jag tyckte inte att jag körde så bra men jag vann ändå. Det kändes ovant att tävla igen, all stress mellan portarna och inga nya chanser. Jag blev trött väldigt snabbt och orkade knappt ta i efter första delen av mitt första åk. När jag körde andra åket hade jag bestämt mig för att ta i allt jag hade även fast jag var trött.

Nya regler för i år.
Tidigare har man räknat ihop båda sina åk och den som har den snabbaste tiden då vinner. Nu är det det bästa åket som gäller. Man kör fortfarande två åk och det är det bästa åket av alla som vinner.

På ett vis tycker jag att det är bra för att om man kör ett riktigt dåligt första åk har man en till chans att vinna. Å andra sidan kan man fråga sig om det räcker med att man bara kör ett bra åk istället för att se om man kan köra flera bra åk för att se vem som kör mest stabilt. Jag vet inte hur det kommer bli men min andra tanke är att det är lätt att bara glida ner sitt andra åk om man redan kört ett vinnande första åk, det är lite tråkigt tycker jag men det behöver inte alls bli så.

I helgen som kommer nu är det också tävling, i Lissfors. Det är en uttagningstävling och en Sverige cup. Vi får se hur det går. Jag hoppas att jag kan träna bra den här veckan men det ser ganska kört ut. Jag har mycket mer i skolan än jag klarar av.



-The game has just begun.