onsdag 1 juli 2009

När är livet rättvist?

Det är inte ofta det känns som att livet är rättvist. Inte ens lite. Innebörden av rättvisa kan dock diskuteras. I det här fallet tänker jag på att våra svenska landslags killar har varit i Frankrike och paddlat grymt vatten och är nu i Slovakien för att paddla ännu mer.

Det är på de pågående världscuparna som Fredrik, Tommy och Isak lever i resväskor och sista stoppet blir i Tyskland. Jag önskar att jag var med. Det vore helt fantastiskt. Jag kollade just på ett videoklipp från Fredriks två första åk, de som var i Frankrike och det ser helt sjukt ut. Jag har aldrig sett något liknande vatten, okej jag har väl inte sett så jätte mycket men en del har jag att jämföra med. Det ser väldigt tufft ut och Fredrik placerade sig som bäste svensk på plats 52.

Själv sitter jag i Nyköping och jobbar, tränar och njuter av det underbara vädret. Det jag ville komma till är att det är helt torrt i banan här. Visst rinner väl vattnet men det är så tråkigt att paddla just nu. Annars går träningen bra, det går fortfarande att träna bra portteknik men jag är väldigt avundsjuk på killarna. Men det är nog inte så orättvist ändå, de bästa får åka och det är ju de som tränar bäst och ger bäst resultat som har åkt. Jag är inte riktigt där än.


Glöm inte att kolla in http://fredrikwahlen.blogg.se/



-Do what you like, like what you do.