söndag 1 augusti 2010

Back on track

Igår paddlade vi två pass i banan. Det första passet gick riktigt bra, fastän det var mycket folk i banan. Vi körde då teknikbanor delat på fyra delar i banan. Ibland fick man hoppa över en port eller två om det var för mycket folk. Det är sånt som händer och huvudsaken är att fokusera på det som faktiskt går att göra och göra det bra.

Det andra passet körde vi på den öppna träningstider för alla deltagare (många som inte ska tävla körde också då). Då var det dubbelt så många eller fler än på ordinarie träningstid. Det var jobbigt och svårt att få till något bra åk. Först får man kolla upp och se så att ingen kommer och sen ner så man inte riskerar att köra in i någon. Sen var det bara att hitta lämpligt ställe att stanna på. Trots det var det roligt att paddla. Det är skönt med sånna passa också ibland. Inga lagda banor, ingen tidspress, ingen press att de andra får vänta. Utan bara köra det man känner för.

Idag kommer vi vara borta vid banan hela eftermiddagen och paddla på två olika tider i två grupper. Det är smidigt för då kan Nenad coacha bättre till var och en.




- Det är inte lätt när det är svårt men det är roligt att paddla!