lördag 29 oktober 2011

HT11

Det kändes som ett tag sedan jag hade roliga nyheter att komma med. Tävlingssäsongen den här sommaren/hösten har varit en stor besvikelse. Jag valde att jobba i Stockholm och med det inte mycket träning tyvärr. I september var jag tillbaka i skolan och Falun igen och allt rullar på nu. Allt förutom att jag har känt mig överansträngd i axlarna, speciellt höger gör ont. Den här veckan har jag därför vilat en del från paddling och kört på konditions- och bålträning.

Nu sitter jag såhär på en lördagsmorgon, har precis ätit frukost och njuter av mitt goda kaffe. Till er som hört mig säga att jag ska sluta dricka kaffe (i alla fall på morgonen) och nu undrar vad som hände, svarar jag med att jag drack inte kaffe mer än ett par gånger i veckan, mest i skolan eller på fika med vänner, men nu i veckan kände jag att det var dags att damma av kaffebryggaren bara för att det är så gott med kaffe!
Åter till sak, om en liten stund kommer Hanna förbi här då vi ska åka tillsammans med Mackan och Nyköpingsgänget ner till Roudnice, typ Prag på träningsläger. Fredrik möter oss där på söndag efter att ha varit i Nottingham, England hos Tommy den här veckan.

Med nu mindre än 20 minuter kvar är det dags att packa och diska från frukosten! Jag måste verkligen byta bild också, det hinns förstås inte nu...




Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible"