fredag 18 mars 2011

"Hemma"

I tisdagsmorse landade jag på Arlanda, Stockholm. Jag möttes av sol och kyla när jag klev ut. Hela resan hem gick bra och kändes relativt snabbt. Tyckte att första sträckan från Sydney till Singapore var helt OK. Tittade mest på film hela vägen, det fanns många nya och gamla filmer att välja på. Vi fick något att äta och dricka med jämna mellanrum och det var inte så fullt på planet. Nästa sträcka var lite värre, längre också. På det flyget satt jag i mitten och rörde inte på mig någonting. Servicen var sämre och även filmutbudet. så jag halvsov nästan hela vägen. I Frankfurt var det stressigt men allt gick bra. På Arlanda fann jag alla delar av mitt bagage inom kort tid.

Blev kvar i Stockholm ett par dagar för att hinna träffa min far och mina vänner, det var mycket trevligt! Igår kväll (torsdag) kom jag upp till Falun igen och in i min stökiga lägenhet, ungefär som jag lämnade den. Ännu värre var att komma hem till ett nästan tomt matförråd och värst av allt var att något verkar ha hänt med strömsladden till min laptop. Jag satte igång datorn, batteriet håller inte så länge längre och när jag kopplade in ström hände ingenting. Det är inget fel på mina uttag, jag provade med min mobilladdare mm. så jag vet inte vad det är. Har inte heller internet i min lägenhet längre, fast vad ska jag med det till utan dator. Får se vad jag ska/kan göra åt det.

Idag har jag varit i skolan hela dagen, är fortfarande kvar och klockan är 18:10, och tagit igen det jag har missat hittills av den här kursen. Det känns väl lite kul att vara tillbaka i skolan men vädret är inte så lockande. Det har snöat hela dagen.

Magen kurrar, dags att äta middag!