tisdag 27 juli 2010

Mot Markkleeberg!

Imorgon börjar resan mot U-23 EM i Markkleeberg, Tyskland. Bilen är hämtad och färdigpackad med kanoter. Vi beräknar avfärd från Falun ca 8.00, då blir första stopp i Vika straxt utanför där jag och Fredrik hämtar upp Johan, Erik och Gustav. Sen åker vi vidare över Sala där Jonas kliver på. I Stockholm kommer vi möta Patrik Svensson som ansvarar för att vi kommer ner till tävlingsplatsen, sen blir han avbytt av Nenad Martinis på lördag, som sen kommer vara med och träna oss och åka med i bilen hem.

Jag är lite nervös och spänd över tävlingen.. det är en tuff bana där och jag har inte min egen kanot. Träningsveckan vi har där nere kommer jag fokusera på att paddla avspänt och ha roligt. Jag kommer inte ha så jätte höga förväntningar utan bara paddla så gott jag kan och lära mig mycket. Det viktigaste för mig kommer vara känslan och inte resultat. Det är jätte kul att Fredrik ska med igen första gången efter skadan! Det har varit lite tomt utan honom, jag är liksom van vid att han är med. Hoppas att han kör bra!

Nu ska jag packa lite innan jag går och lägger mig. Har fått en ny lägenhet också så jag ska flytta sen innan skolan börjar. Det blir bra hoppas jag, då kommer jag närmare Hosjö och träningen.

Beräknad ankomst i Markkleeberg är någon gång efter lunch på torsdag. Jag tror vi kommer ha internet på vandrarhemmet vi ska bo på. Skriver lite mer då.



- All in all.