måndag 5 april 2010

Illa illa

Har tråkiga nyheter. Som vanligt kan det inte bara gå bra hela tiden utan ibland händer det att något går åt helvete.

Jag glömde nämna en sak om sista passet i Tacen. Det var så att jag skulle stötta ifrån kanten på banan med paddeln och råkade sätta in den i en spricka, vertikalt. Jag fick inte loss den på ett tag för jag gled hela tiden framåt vilket gjorde vinkeln felaktig. Det har blivit en liten spricka i bladet och den går att böja ganska mycket. Den har ju hållit efteråt så det är ingen fara just nu. Jag vet bara inte hur länge den kommer hålla. Ska se om vi kan komma åt lite lagningsgrejer här nere så får jag fundera på att beställa ny paddel när jag är hemma igen.

Vidare så gjorde jag illa vänster axel igår under första passet. Det var i första droppet. Jag kom lite för långt in mot bakvattenskanten innan jag skulle in och upp vänster. Jag tappade balansen och försökte få kanoten att vända. Det gick sådär, kanoten flög åt andra hållet så jag stöttade med paddeln. Jag fortsatte glida neråt och hade ingen kontroll. Då hamnade axeln i ytterläge och det lät fruktansvärt men kändes något ännu värre. Jag tror att den antingen var helt ur eller bara på väg ur led men sen hoppade tillbaka igen. Jag gled ner till närmaste bakvatten och låg där bara och snurrade ett tag. Jag hade tappat greppet om paddeln med vänster hand. Efter en stund fick jag tag igen och gled ner till ett större och mer stillsamt bakvatten där jag klev upp och fick hjälp med grejerna.

Det gör fortfarande väldigt ont fast jag känner att rörligheten börjar komma tillbaka alltmer. Det är positivt. Får se hur mycket mer paddling det blir för mig den här resan.




- What doesn't kill you, makes you stronger? I have my doubts.