söndag 11 juli 2010

Efter Prag

Efter världscupen i Prag åkte jag hem till pappa i Stockholm för att ha kanotskola en vecka tillsammans med Fredrik. Från måndag till torsdag var vi ute i Mälaren och paddlade runt med ett gäng ungdomar. På fredagen åkte jag ut till Vaxholm för att fira midsommarafton med Sandra Hellgren och hennes familj. På lördagen var jag och Fredrik åter i Falun.

De följande två veckorna fram till nu har jag tränat både i Hosjöholmen och varit Dala-Floda/Björbo och tränat i slalombanan i Lissfors och Fänforsen. Träningen har mestadels gått bra och jag känner att jag både blivit starkare, snabbare och bättre teknik under året. Det känns med andra ord väldigt roligt och bra. Mina tider skiljer sig inte mycket längre (på samma bana) och jag har känt att jag på fullängdsåk kan pressa mer.

Nu har jag tillsammans med min bror planerat en resa till Sjoa, Norge tillsammans med juniorerna och Jonas Freidel samt Isak. Vi åker på fredag, den 16/7 och blir borta 6 dagar. Efter det är det inte långt kvar till U-23 EM med avfärd 28-29/7.

Sommaren har gått väldigt fort känns det som. EM som var ganska långt bort är nu väldigt nära. Jag har tränat bra, men självklart kommer ju frågan om det varit tillräckligt och om jag skulle gjort något annorlunda.

Nu gäller det bara att vårda tiden som är kvar och fortsätta se fram emot tävlingen med entusiasm och ett sinne som är inställt på ny erfarenhet och lärdom.




- I want to be a billionaire so f*cking bad!