onsdag 7 april 2010

Det börjar bli lite bättre nu, mina vänner!

Idag har jag paddlat två korta pass. Imorse körde jag bara på slätvattnet för att känna på axeln. Solen sken, ingen vind och inga moln så det kunde inte bli bättre. Efter en koll och uppvärmning med Marcus tog jag på mig shortsen och t- shirt mm. satte mig på vattnet och började paddla. Det kändes bra redan från början. Det var inga problem. Jag paddlade runt ett tag innan jag började med dragövningar och till slut körde jag några varv i portarna. Det kändes inte 100% bra men 98% i alla fall.

Andra passet fick jag köra ner en gång för banan. Det var ännu varmare och skönare väder än på morgonen så jag tog på mig en kortärmad jacka och körde. Jag stannade vid tre ställen på vägen ner och surfade lite. Det gick sådär, slutade i eskimåsväng. Kroppen kändes trött men OK. Det var härligt! Tyvärr blev det ingenting filmat på mig från Bratislava. Idag pga. ett litet missförstånd och tidigare för att jag inte kört så mycket. Just det, det finns visst film från när jag paddlade ner och gjorde illa axeln. Kanske lägger upp, kanske inte. Annars finns det lite film från Tacen.

Imorgon beger vi oss neråt igen, tillbaka till Slovenien och den här gången till Solkan. Vi tränar på fredag och på lördag är det tävling. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Jag har alltid föreställt mig att jag på min första tävling skulle överraska alla och ta en bra placering. Tyvärr känns det inte så nu. Vi får se hur det går och se det som en check bara vart jag är nu.



- To see what is not there gaze upon what is.