måndag 14 juni 2010

Första passet

Igår anlände vi till Prag, jag, Isak, Patrik Spathon och Patrik Svensson efter vår långa resa från Falun-Stockholm-Nyköping. Natten till söndag spenderade vi på ett litet hotell nära autobahn någonstans i närheten av Berlin. Väl framme i Prag tidigt på söndag förmiddag hämtade vi upp Tommy och Erik som stannat här efter EM.

Hotellet vi bor på ser riktigt illa ut utifrån, men är en aning bättre inne. Rummen är ok men allt känns lite smutsigt. Frukosten däremot var inte ok!

Efter vi lämnat av all packning på hotellet åkte vi till banan där vi åt lunch först och sen körde ett pass. Jag kände mig lite sådär innan passet. Trött och stel. Paddlingen gick bra, körde först runt den övre delen, sen neråt och tog lite portar som jag kände för. Paddlade inte upp så mycket. Sen stannade jag på två ställen och surfade. Det var roligt och jag kände mig mycket bättre. Jag gick upp och körde ner en gång till, då anslöt jag mig till resten av gruppen och körde banor med dem. Tyvärr låg det ofta folk i vägen så jag fick avbryta nästan alla mina åk.

Nu har vi ätit frukost och ska åka till banan om en stund. Träningsplanen ser ut som så att största fokus kommer ligga på de lite svårare partierna i banan och för min del blir det lätta banor så att jag håller självförtroendet uppe och får flyt. Imorn kör vi fullängdsåk med australiensarna. Då kommer jag i alla fall inte satsa på någon tid utan att hitta linjerna och behålla flyt hela banan.

Nu måste jag upp och borsta tänderna!





- See ya later!