lördag 25 oktober 2008

Träningsläger

Imorgon åker jag till Dalarna för att delta på ett kanotslalom träningsläger i Lissfors med landslaget och KG.
De flesta åkte för en vecka sedan men jag kände att jag behövde vara i skolan med tanke på att jag varit sjuk en hel vecka för inte så länge sen, nästa vecka har vi höstlov. Marcus som är tränare på KG kommer vara där tillsammans med seniorkaptenen Patrik Svensson, till nästa helg kommer även Mårten Hellberg som under en lång tid varit rankad
1a i Sverige.

Jag ser fram emot att komma bort och bara ägna tid åt paddling men jag måste säga att jag hade hoppats på att vi skulle åkt till något lite varmare ställe och tyvärr är det fortfarande så att jag inte kan träna så mycket som jag skulle vilja pga. axeln. Framsteg har jag dock gjort, det gör jag fortfarande, gäller att ge det sista nu så att jag blir av med det.

För övrigt kan jag berätta att jag, eftersom jag skickade med all min paddel utrustning i bussen för en vecka sen, har paddlat racing hela veckan.. Det har varit ganska kul eller helt ok i alla fall. Hittills har ingen vecka varit "som den ska" det har varit många små hinder för träningsprogrammet men förhoppningsvis kommer jag hålla mig frisk i fortsättningen och komma in i min egna rytm, den som passar bäst just för mig.


-I give my heart, my body and my soul
I get nothing in return only satisfaction and freedom