söndag 5 april 2009

Ändringar i bloggen

Vill bara passa på att säga att jag har gjort några små ändringar. Jag har ändrat min profil och lagt till en gadget högst upp till höger (nedanför bilden) där ni kan läsa om vem jag är.

Fler ändringar kommer snart!

Godnatt

Imorgon är det dags!

Så, efter middagen och mitt senaste inlägg gick vi till banan och rekade. Det såg ut ungefär som jag föreställt mig, något smalare och en aning snällare. Jag gillar den och tror att det här kommer bli hur bra som helst, det finns många bra bakvatten och en del mindre bra. Framförallt ser det ut som en rolig bana med en del valsar och vågor, det ser jag fram emot att träna mer på att köra i.

Fredrik, Isak och Patrik kom för ett tag sen så kanoterna är här men det blev ingen paddling idag. Istället har vi handlat lite och lagat mat. Morgondagen ser ut som följande: frukost, handla mat, fixa kanot, teknik i banan/känna på vattnet, lunch och återhämtning, teknik i banan igen och sen återhämtning och fritid. Det är ungefär så dagarna kommer se ut, fast självklart med annan träning som gym, rehab och löpning. Jag har dessutom med mig drygt kg skola att göra så jag kommer minst sagt vara busy..

Nu är det dags att förbereda för en välbehövd skönhetssömn och paddeldrömmar!


Over and out!

Framme i Prag

Jag sitter nu tillsammans med Emma i vårt gemensamma rum vid slalombanan i Prag. Det verkar vara en schysst anläggning med gym, idrottshall, restaurang, omklädningsrum, rum för boende mm. vi har inte kollat runt något än så jag vet inte allt som finns här. Vi landade på flygplatsen kl. 12.oo, både lokal tid och svensk tid, efter 90 minuter i luften. Hela resan gick bra och allt bagage kom fram oskadat. För att komma ut hit åkte vi först buss till en tunnelbanestation för att sedan åka vidare mot banan, vi gick den sista biten. När vi kom fram lämnade vi väskorna i rummen och gick för att äta. Maten fick vi vänta på i ungefär 50 minuter! Det är det enda negativa jag kan säga hittills, för det är inte kul att vänta på mat när man inte har ätit på närmare 7 timmar.

Fredrik, Patrik och Isak sitter fortfarande i hyrbilen och bör vara nära Tjeckien, de planerade resan så sent så att det knappt fanns några flygbiljetter kvar så det blev bilresa för deras del. Det var i och för sig väldigt bra med tanke på att större delen av min packning är i deras bil. Jag reste nu med en stor och en liten väska som tillsammans ej fick överstiga 15 kg.. det hade gått sådär att få med allt med tanke på att bara alla mina skolböcker väger 7.5 kg. Det är också bra för vi som flög nu, vi som bokade resan för två månader sen hade inte tänkt hyra någon bil här nere men nu har vi ju en bil i alla fall och det är ju väldigt skönt.

Lite otur men ändå bra är att grabbarna har allas kanoter på taket vilket innebär att vi inte kan köra något pass i banan innan de kommer, men snart ska vi ändå gå ner och checka banan. Marcus är här som tränare från kanotgymnasiet också, men han bor inte med oss. Sen ska vi också få veta hur träningsupplägget ser ut för de kommande 9 dagarna som vi kommer spendera här, eller 8 dagar beroende på vilken tid planet går när vi ska hem igen. Det ska bli intressant att få höra nu när vi är här hur vi ska träna och vila.

Jag är riktigt taggad och ser fram emot alla minuter i banan. I fredags fixade jag och Fredrik lite med inredningen i min kanot, vi satte upp lite extra knästöd då jag har känt mig lite ostabil på grund av det. Jag testade att paddla igår och det kändes mycket bättre än förut, det enda som är trist är att det är lite obekvämare att sitta, men det kommer jag nog vänja mig vid. Jag ska lägga i lite liggunderlag på sitsen så att jag ska kunna komma upp lite högre och därmed få bättre hållning och ett längre drag. På paddeln har jag satt innebandytejp för att få bättre grepp, det blev också mycket bättre. Nu är det mycket förändringar så nu jäklar kommer jag paddla som en gudinna!



"Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder"