torsdag 20 november 2008

One step closer

Idag har varit en bra dag! Jag åkte till sjukgymnasten på förmiddagen och var lite orolig, det var ett tag sedan jag var där sist och anade att det kunde bli jobbigt att komma tillbaka. Vi började med att prata om hur det har gått och vad jag har gjort sen sist, det var ett positiv och avslappnat samtal, i stora drag och vi såg många framsteg och att jag har skött mig bra. Hon kände lite och testade stabiliteten i ytterlägen innan vi gick in i träningssalen. Där pratade vi om att försöka hitta "paddlingen i övningar" dvs. efterlikna paddelrörelser med slang (gummiband) eller med vikter. Vi tog bort och la till några övningar och fokus är nu tungt i alla lägen, att kunna jobba kontrollerat i ytterlägen med belastning.

Jag är riktigt nöjd över hur upplägget ser ut nu och jag är oerhört nöjd och stolt över mig själv, att jag äntligen har tagit mig igenom det jobbigaste och tråkigaste. "Det är dags för dig att börja träna på 100% igen" sa sjukgymnasten idag.

En annan kul grej är att jag ska vara med på tv också. Igår kom en reporter från TV4 öst och gjorde en intervju med mig och filmade sedan när vi paddlade. Inslaget kommer visas på nyheterna på TV4 öst lokal TV på måndag den 24 november klockan 6.30, 7.30, 8.30 och 9.30 hoppas att man kan se det själv i alla fall.

The dream is about to come true