tisdag 11 januari 2011

Vilodag, klättring, inget internet, träning

Nu har det gått ett tag sen jag senast uppdaterade. Det beror på att vi då och då blir utan internet "hemma" i bunkhuset. Ibland är det bara för en liten stund, ibland går det flera dygn (som nu) och ibland fungerar det för vissa men inte andra. Min bror kommenterade just att han har lyckats uppdatera sin blogg, så varför har inte jag gjort det? Svaret är väl ganska enkelt, jag skriver oftast inte färdiga inlägg i t ex. word och sen klistrar in utan skriver alltid ett inlägg på bloggen när jag känner för att uppdatera. Fredrik har även tagit med sin laptop till banan där det finns gratis WiFi vilket jag inte har gjort pga. mitt dåliga batteri. Så där har ni, dåligt internet + dåligt batteri= inget inlägg!

I fredags hade vi vilodag. En riktigt välförtjänt vilodag efter bra träning. Vi firade genom att inte göra någonting. Eller jo, vi åkte in till Penrith och lämnade in ansökan om ett hus och jag köpte ett simkort från Vodafone, ett sånt man laddar med pengar. Tyvärr verkar det inte gå att skicka till alla mina svenska kontakter utan bara några få.. Efter det tog vi det lugnt bara, tog ett dopp i poolen, jag jobbade på ett skolprojekt och sen kollade på tv serier.

Lördagen började med fullängdsåk i banan följt av ett slätvattenpass. Vi hade pratat med folket vi bor med, som är nu 5 amerikanare (sen vi kom hit har en flyttat ut och två in), 1 engelsman (som snart ska flytta ut) och en spanjor (som nu varit borta på äventyr i en vecka), om att ha lite grillning på kvällen. Efter vi hade handlat och skulle börja förbereda maten fick vi veta att det inte fanns någon grill som gick att använda. Så vi stekte köttet istället, det blev gott det också. Lite bakgrundsfakta: 3 av amerikanarna som bor här + britten jobbar på Penrith Whitewater Stadium som raftguider och säkerhetspersonal under rafttuerer och de har varit här i några månader redan. Så under kvällen kom det fler raftguider hit. Vi satt och pratade, någon spelade gitarr och andra sjöng en stund till klockan inte blev alltför mycket innan vi la oss.

På söndagen körde vi ett slätvattenpass igen på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till ett inomhus- klättringsställe och ersatte det med styrketräning. Det var väldigt roligt och jobbigt! Vi tävlade lite mot varandra för att pressa till våra yttersta gränser. Väggarna varierade i form och svårighetsgrad. Tyvärr var det inga höga väggar men det fanns ändå väggar att bita i. För bilder kolla Fredriks blogg eller vänta.

Veckan som gått nu har vi haft ett videofilmat pass, Fredrik har kört ett pass i banan själv med mig och Erik som åskådare, vi har varit på gymet och idag har vi inte kommit längre än till frukost. Snart ska vi åka till banan och paddla. Vädret har inte visat sin soliga, underbara sida på länge men som tur var är vi inte i närheten av de översvämningsdrabbade områdena.

För er som inte har fått men som vill ha är mitt nya nummer: +61404401822.



- Good always triumphs bad.